WELKOM BIJ BABYLON!

Babylon is sinds 2004 de studentenkring voor alle studenten Taal- en Letterkunde in Leuven! Wij vertegenwoordigen jullie in tal van raden en voorzien jullie wanneer het nodig is van feestelijkheden en culturele hoogstandjes!

Leer meer over Babylon!

Bekijk onze volledige kalender!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Een wezenlijk onderdeel van onze taak als jullie presidium is ervoor zorgen dat jullie mening gehoord wordt in de verschillende beleidsorganen van de KU Leuven. Lees hier hoe wij jouw mening tot bij de juiste personen proberen krijgen!

Leer meer over onderwijsvertegenwoordiging!

De goedkoopste manier om aan je cursussen te geraken is onze Cursusdienst! Je kan er trouwens ook terecht voor een mooie ledentrui en andere Babylonstuff of kaartjes voor de aankomende cantus of TD.

Kijk hier welke cursussen je momenteel op de cursusdienst kan vinden.

Ieder jaar organiseert Babylon de Interuniversitaire Literaire Prijs, een schrijfwedstrijd voor studenten uit Vlaanderen en Nederland. Dit jaar viert de wedstrijd haar 41ste verjaardag, dus dat vraagt om een speciale editie!

Leer hier meer over de ILP!

Babylon gaat ook ieder jaar de dramatische strijd aan met de andere Leuvense toneelkringen in het Interfacultair Theaterfestival! Gepassioneerd door theater? Sluit je aan bij Babylontoneel!

Leer hier meer over Babylontoneel!