Cursusdienst

De CuDi

Je kan bij onze CuDi terecht voor cursussen aan de laagste prijzen, maar ook voor allerlei Babylongadgets en tickets voor aankomende evenementen. Al het voorgaande is trouwens stukken voordeliger als je lid wordt van Babylon! Voor slechts €9 heb je een heel academiejaar recht op korting op je cursussen, TD's, cantussen en Babylonstuff!

Je kan ons vinden in de kelder van het Erasmushuis!

Openingsuren

Onze cursusdienst is helaas gesloten de rest van het semester. Maar wees gerust, volgend academiejaar staan we uiteraard weer voor je klaar!

Bestel

Hieronder kan je een overzicht vinden van alle cursussen die je momenteel op onze Cursusdienst kan vinden. Je moet geen bestelling meer plaatsen voor je langskomt. Je vult op de cursusdienst zelf gewoon een formulier in met je bestelling en dan maken wij je bestelling voor je klaar. Let op, deze lijst is niet exhaustief, er kunnen cursussen aan toegevoegd worden of er afgehaald worden.

We verkopen ook allerlei toffe gadgets waarmee je kan tonen dat je lid bent van de tofste kring van Leuven. Bekijk snel wat we allemaal in de aanbieding hebben!

Leer meer over onze Babylonstuff!